cement

08.
12.
12:51
Így kell komolyan küzdeni az ingatlanlufi ellen

Így kell komolyan küzdeni az ingatlanlufi ellen

A kínai gazdaságot fenyegető egyik legnagyobb veszélynek, az ingatlanlufi kipukkanásának üzent hadat ismét a pekingi kormány.

Szerző(k): Economx
10.
08.
20:04
Leáll a lábatlani cementgyár

Leáll a lábatlani cementgyár

A Holcim Hungária Zrt. 2013 folyamán fokozatosan leállítja a cementgyártást Lábatlanon, az érintett 94 munkatársnak a vállalat a törvényi juttatásokon felüli támogatást biztosít - tájékoztatta a vállalat közgyűlésének döntéséről a Holcim kommunikációs igazgatója hétfőn az MTI-t.

Szerző(k): MTI-Eco
11.
14.
12:00
Könnyített töltést kap a cementgyár

Könnyített töltést kap a cementgyár

Először alkalmazzák hazánkban a töltéseket könnyítő, technológiát, amelyben polisztirol elemeket használnak fel.

Szerző(k): NAPI
07.
20.
08:07

Piacbővülést remél a Holcim Hungária

A Holcim Hungária Rt. a hazai egy főre jutó cementfelhasználás növekedését reméli, illetve az exportlehetőségek bővülését várja. Ezért kezdett egy megvalósíthatósági tanulmány készítésébe, amely csaknem 30 milliárdos beruházást céloz meg Lábatlan térségében, ahol a cégnek már működik egy cementgyára. Panyi László, a társaság elnök-igazgatója szerint a tíz évvel korábbi cementipari privatizáció az akkori szabályoknak megfelelően zajlott, és nem érti, hogy a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a bélapátfalvai cementgyárat érintő vizsgálatát miért kezdi el újra. (Részletek a mai NAPI Gazdaságban.)

Szerző(k): Molnár Csaba
07.
19.
19:44

Piacbővülést remél a Holcim Hungária

A Holcim Hungária Rt. a hazai egy főre jutó cementfelhasználás növekedését reméli, illetve az exportlehetőségek bővülését várja. Ezért kezdett egy megvalósíthatósági tanulmány készítésébe, amely csaknem 30 milliárdos beruházást céloz meg Lábatlan térségében, ahol a cégnek már működik egy cementgyára. Panyi László, a társaság elnök-igazgatója szerint a tíz évvel korábbi cementipari privatizáció az akkori szabályoknak megfelelően zajlott, és nem érti, hogy a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a bélapátfalvai cementgyárat érintő vizsgálatát miért kezdi el újra.

Szerző(k): Molnár Csaba