Magyar Péter március végén sétált be a Központi Nyomozó Főügyészségre, hogy az általa atombombaként aposztrofált, kevesebb kétperces hanganyagot átnyújtsa. A kevesebb mint kétperces hangfelvételen, ami 2023 januárjában készült, az hallható, hogy Varga Judit akkori igazságügyi miniszter Magyar Péterrel beszélget, még az ő feleségeként arról, hogy átírták a Schadl-Völner-ügy nyomozati anyagait.

Néhány nappal később, március 28-án Fürcht Pál főügyész, a Központi Nyomozó Főügyészség a hangfelvétel kapcsán sajtótájékoztatót tartott, ahol ismertette, hogy a történtekre tekintettel tanúként hallgatták ki Varga Juditot.

Ekkor tette hozzá azt is, hogy pontosan tudják, ki az a Tóni, Barbara és Ádám, akik a Schadl-Völner-ügy kapcsán rendszeresen előkerülnek – írja az Index.

Márciusban szintén tanúként hallgatták ki Magyar Pétert is, ami után, a Főügyészség bejárata előtt, úgy fogalmazott az üggyel kapcsolatosan, hogy a kormány már a meggyanúsítás és az őrizetbe vétel előtt tudott arról, hogy titkos megfigyelés és büntetőeljárás zajlik, amiről Völner Pált is tájékoztatták.

A Tisza Párt alelnöke azt is állította, hogy Rogán Antal és/vagy az ő emberei bementek az ügyészségre és manipulálták az ügyészségi iratokat.

Befolyt a Tisza az Európai Néppártba

Hivatalosan is bekerült a frakcióba a Magyar Péter nevével fémjelzett párt.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább→