A Magyar Telekom október óta tette elérhető ügyfelei számára a céggel való együttműködés keretében, hogy online áruházukon keresztül minőségi, felújított készülékekhez férhessenek hozzá, kedvezményes áron.

Az együttműködéshez egy kampány is társult, ezzel együtt pedig olyannyira jól sült el a projekt, hogy a két vállalat most megerősítette kapcsolatát.

Ennek megfelelően az üzemeltető a következő hetekben további referenciákkal bővíti portfólióját, miközben továbbra is csak prémium minősítésű termékeket kínál.

A Romania-Insider.com cikke szerint az együttműködés kapcsán létrejött kampány ráirányította a magyar felhasználókat arra, hogy a vásárlási döntéseiket az ökológiai értékekhez igazodva hozzák meg.

Ez rávilágít arra, hogy a fogyasztói szokások megváltoztak: egy használt okostelefon megvásárlásával ugyanis akár 77-90 százalékkal kevesebb szén-dioxid-kibocsátást és nyersanyag-kitermelést takaríthatunk meg.

A Recommerce Group októberben, az együttműködés kezdetén egy új irodát is nyitott Budapesten, ezzel Magyarország lett a 10. európai ország, ahol a cég jelen van, és a 3. kelet-európai ország, ahol helyi csapatokkal rendelkezik.

 

Óriási üzlet a telefon-újrahasznosítás: mindenki kaszálhat vele

A magyarok vásárlók a tavalyi év utolsó negyedévében 26 százalékkal többet költöttek felújított készülékekre, mint egy évvel korábban. A legtöbben Iphone-t vagy Samsung márkájú készüléket vettek.