A Magyarországon újdonságnak számító instant hitelkártya-szolgáltatással a vásárlóknak többé nem kell halogatniuk a hitelből történő vásárlásaikat, mivel az üzletekben történő igénylést követően akár már egy órán belül kézhez kapják, és azonnal használhatják hitelkártyájukat. Így az ügyfélnek nem szükséges heteket várnia, a kártya által biztosított kedvezmények is azonnal elérhetőek.

A Budapest Bank az egyik legnagyobb hazai hitelkártya kibocsátóként figyelemmel kíséri az ügyfelek folyamatosan változó igényeit, és ez alapján újítottuk meg Tescóval közösen a Vásárlókártyát is, amelynek köszönhetően a hitelbírálati idő lényegesen rövidebbé vált. A karácsonyi szezonban, amikor 20-25 százalékkal emelkedik a hitelkártya-használat, jelentős keresletet tapasztaltunk az új szolgáltatás iránt - mondta Paragi Zoltán, a bank harmadikfeles értékesítés vezetője.

Bővülés előtt

Az új plasztik további előnye, hogy összekapcsolja a Tesco Clubcard törzsvásárlói programját, valamint a pontgyűjtést, illetve a pénzvisszatérítést kínáló hitelkártyák előnyeit. Így a hitelkártyás vásárlások, valamint a kártyáról végzett csoportos beszedési megbízások után dupla értékű Tesco Clubcard pontokat ad. A Tesco áruházakban történő vásárlások után járó pontokat pedig a felhasználók megtriplázhatják a vásárlókártyával történő fizetéssel.

A co-branded kártyája jelenleg 27 magyarországi Tesco áruházban igényelhető, januártól pedig fokozatosan bevezetve elérhető lesz az összes olyan hazai Tesco áruházban is, ahol Tesco Pénzügyi Partnerpult található.