A kizárólag természetes összetevőkből, adalékanyagtól, tartósítószerektől, ízfokozóktól és színezéktől mentes Pikok Pure termékcsaládban helyet kaptak a cukor-, glutén-, és egyéb allergéntől mentes termékek is - közölte a cég.
Az új termékpalettán megtalálható sonkafélék mérsékelt energia- és zsírtartalommal rendelkeznek. Hústartalmuk rendkívül magas (94%), míg a párizsik és a virslik fehérjetartalma 14-16 százalék között mozog. A szalámik és kolbászok hagyományos füstöléssel és hosszú ideig tartó szárításos eljárással készülnek.
Kapcsolódó
Legolvasottabb
Egyre többen nem kérnek a céges karácsonyi bulikból
Nekimentek az oroszok a belga banknak, bekövetkezhet a legrosszabb
Sokk Európában: biztonsági kockázatnak minősítette Dánia az Egyesült Államokat
Ipari sokk Magyarországon: már a kormányváltás is szóba került a friss adatok után
2026: fontos döntések elé néznek az állampapír befektetők
Elfogy a levegő Trump körül: sorra fordulnak el tőle a republikánusok
Riasztották a járványügyet: visszatért a rettegett kórság a középkorból a magyarlakta városba
Botrány Romániában: bírák és ügyészek vallomásai után tömegek mentek utcára
Már jelszó sem kell, hogy ellopják a fiókunkat