A kizárólag természetes összetevőkből, adalékanyagtól, tartósítószerektől, ízfokozóktól és színezéktől mentes Pikok Pure termékcsaládban helyet kaptak a cukor-, glutén-, és egyéb allergéntől mentes termékek is - közölte a cég.
Az új termékpalettán megtalálható sonkafélék mérsékelt energia- és zsírtartalommal rendelkeznek. Hústartalmuk rendkívül magas (94%), míg a párizsik és a virslik fehérjetartalma 14-16 százalék között mozog. A szalámik és kolbászok hagyományos füstöléssel és hosszú ideig tartó szárításos eljárással készülnek.
Kapcsolódó
Legolvasottabb

Testkamerát kapnak a bolti dolgozók: ennyire súlyos a helyzet a H&M-ben

Letarolta a vihar az országot, Lázár János szerint kritikus órák jönnek

Biztonsági kockázatot találhattak a magyar fegyverbizniszben, ez mindent megváltoztathat

Így fullad ki a bulinegyed Budapesten

Durva idők jönnek Ausztriában a mai adatokból kiindulva

Megjelent az ország söre, erre szavazott a közönség

Káosz a fővárosban – Budapestet is megbénította a vihar

Tényleg bevégeztetett? Ursula von der Leyen hatalmára most először leselkedik igazán nagy veszély

A SPAR zöld jövőt épít mindannyiunkért (X)
