Pótlóbusz jár az M3-as metró helyett a Deák Ferenc tér és Kőbánya-Kispest között baleset miatt, egy férfit a mentőszolgálat munkatársai látnak el – közölte a  Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) péntek délelőtt. A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi eddig ismeretlen okból került a szerelvény elé.

A BKK Info-n délben frissítették a baleset miatt kialakult közlekedési változásokról a tudnivalókat: 

Eszerint ismét a teljes vonalon közlekedik a 3-as metró, de a korábbi gázolás miatt a Nagyvárad téren megállás nélkül áthalad.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása szerint az elgázolt férfi meghalt.

katasztrófavédelem azt írta, hogy a baleset a Klinikák felé vezető szakaszon történt.

Ha elfelejtette a hármas metrót, idézze fel az emlékeit

Fény gyúlt az alagút végén: hétköznaponként újra a teljes vonalon, Kőbánya-Kispest és Újpest-központ között jár az M3-as metró. Bővebben>>>

Nem sokáig volt balesetmentes az új hármas metró

Öt és fél éves felújítási munkák után újraindult a M3-as metró. Teljes szakaszát nemrég adták át a félévtizedes projekt befejeztével, így március 20-a hétfő délután óta újra jár Kőbánya-Kispest és Újpest-központ között.

A nagyszabású projektben két megállót is újjáépítettek: a Lehel tér és Nagyvárad tér május 22-én kapcsolódott be ismét az utasforgalomba, melyet addig metrópótló buszokkal tartottak fenn.

Gázolt a metró, pótlóbusz jár a Déli pályaudvar és a Deák tér között

Halálra gázolt a 2-es metró egy embert a Kossuth Lajos téri állomáson, ezért nem járnak a szerelvények a Déli pályaudvar és a Deák Ferenc tér között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), a katasztrófavédelem és a rendőrség. Bővebben>>>