Márciusig van lehetősége kampányolni annak a 11 jelöltnek, akik úgy döntöttek indulnak Putyin ellen az elnökválasztáson. Köztük van a jekatyerinburgi blogger is, aki csupán néhány nappal a határidő előtt szerezte meg az induláshoz szükséges 300 ezer aláírást – írja az Index.

Rada Russkikh nagy népszerűségnek örvend Oroszországban és Kínában is, ennek köszönhetően közel félmillió követővel rendelkezik a sminkes és blogger.

Jelenleg állat- és környezetvédő projektekkel foglalkozik. Véleménye szerit Oroszországban a bürokrácia rugalmatlansága miatt nincs kapacitás az ehhez hasonló jelentős problémákkal foglalkozni, de ő pont ezen szeretne változtatni. 

Instagram posztjában kifejtette néhány álláspontját az ország vezetésével kapcsolatban. Hozzátette, hogy kiemelkedően fontosnak tartja a megújuló energiaforrásokat, valamint a nők politikában betöltött szerepét.

 

Korábban már létrehozta saját hullámdiagnosztikai központját, amely állítása szerint elősegíti a gyógyszerek nélküli egészséget. 

Természetesen ragaszkodom a liberális állásponthoz. Tetszik az a gondolat, hogy az állampolgárok horizontális viszonyban legyenek a hatóságokkal, és érettebben mutassák meg magukat, és ne várják az állam végtelen segítségét

– tette hozzá a blogger.

Kiemelte azt is, hogy nem rendelkezik személyigazolvánnyal sem, ezzel megerősítve álláspontját. 

Putyin, Maduro és Biden is várja a voksokat 2024-ben

Több világgazdasági tekintetben is jelentős választást rendeznek majd 2024-ben. Egyes esetekben persze nem várhatók komoly izgalmak a végeredmény tekintetében, Vlagyimir Putyin orosz elnök pozícióját például nem sokan veszélyeztetik.Bővebben--->