A Norwegian Cruise Line a nudistáknak kínál sétahajózási lehetőséget. A meztelen kaland a floridai Tampában veszi kezdetét, majd Mexikó és Honduras felé folytatódik.

A hajón mintegy 2300 utas fér el, és jelenleg a jövőre esedékes 11 napos utakra lehet foglalni. Egy férfi, aki korábban részt vett az úton, a közösségi médiában osztotta meg gondolatait, többek között, hogy a nudista kirándulás számos szabállyal jár – írja a Daily Mail.

Az eredetileg Redditen közzétett posztból kiderül, hogy kilenc alapvető illemszabályt határoznak meg a hajóutak alkalmával, melyek közül az első, hogy ha a hajó épp kikötőben van, akkor minden utasnak ruhában kell lennie, még az erkélyeken is, a textilt pedig csak kapitányi vagy legénységi bejelentésre lehet ledobni.

Ezen felül a hajókon található éttermek eltérő meztelenkedési szabályokat szabnak meg: van, ahol az önkiszolgáló büfé ruhamentes, de az étkezőben elfogyasztott ételekhez már fel kell öltözni. Olyannyira, hogy még a fürdőköpeny sem elég.

A legfontosabb szabály azonban, hogy a magánélet védelmében a hajón senkiről nem készülhet fotó vagy videó az adott személy vagy személyek kifejezett beleegyezése nélkül, függetlenül attól, hogy ruhában vannak vagy sem.

És hogy mennyibe is kerül egy ilyen nudista hajózás? A turista osztályra 2 000 dollárért, azaz mintegy 725 ezer forintért, míg a prémium osztályra 33 155 dollárért, azaz mintegy 12 millió forintért lehet jegyet váltani.

Afrikába szakadnak az európai nagymamák, mert feketén szeretik

Az európai, főként idősebb nők egy csoportja az utóbbi időben saját bevallása szerint önkéntes munka miatt érkezik Afrikába. Valójában azonban egészen másról van szó.
Ha többre kíváncsi, ide kattintva olvashat tovább--->