A brit luxus sportautó-gyártó megteszi első lépéseit a lakóingatlanok piacán. A 391 egységből álló Aston Martin Residences Miami a Biscayne-öbölben helyezkedik el.

A Rodolfo Miani építész által megálmodott és a G&G Business Developments által épített 249 méter magas épületben 7 penthouse lakrész van, mindegyik saját medencével és terasszal. A lakótoronyban természetesen kisebb lakások is megtalálhatóak 1-5 hálószobáig — írja a CNN. 

A legnagyobb egység a „Unique Triplex Penthouse”, amely az épület tetején található, 59 millió dollárért továbbra is eladó. A lakáshoz tartozik az utolsó megmaradt Aston Martin Vulcan, egy 820 lóerős, teljes mértékben szénszálas luxusautó is, amelyből az egész világon csak 24 darab van.

Az ingatlant kedden adták át hivatalosan, a most hétvégi Forma 1-es Miami Nagydíjra időzítve.

A vitorla alakú komplexumban egy végtelenített medence is megtalálható jacuzzival és egy kétemeletes fitneszközponttal. Az extra felszerelések közé tartozik még két mozi, egy virtuális golfszimulátor, sky bár, séfkonyha, bálterem, privát étkezőhelységek, valamint gyógyfürdő, szépségszalon és fodrászat is. 

Ehhez tartozik még a privát komornyikszolgálat és a közvetlen hozzáférés a tengerhez egy szuperjacht-kikötőn keresztül.

Az Aston Martin elmondta, hogy az ingatlanok 99 százaléka már az épület elkészülte előtt elkelt. A rezidenciákat 1,5 millió és 8,5 millió dollár közötti áron adták el, míg a penthouse-ok 16 millió és 59 millió dollár közötti összegekért találtak gazdát.

Ezzel a penthouse toronnyal Miami beárnyékolhatja még New Yorkot is

Egy új, Miami Beach-i társasházi toronyépület, a Ritz-Carlton hotel mellett várhatóan 125 millió dollárért kerülhet piacra, ezzel egyenrangú lesz New York legjobb épületeivel.Bővebben--->