A Magyar Telekom Nyrt. és a ViDaNet Zrt. között létrejött üzleti megállapodás eredményeképp az érintett ügyfeleknél 2023 december elsejétől a ViDaNet Zrt. fogja biztosítani az otthoni internet és hang szolgáltatásokat, illetve ettől a naptól a Telekom a TV szolgáltatást sem tudja tovább nyújtani.

Otthoni internet és hang szolgáltatások:

  • ezeket a szolgáltatásokat jogviszony megszakítás nélkül, az előfizetői szerződések lényeges feltételeinek változása nélkül, változatlan havi díjon fogja biztosítani a ViDaNet Zrt.

TV szolgáltatás:

  • az új szolgáltatás kapcsán a levél kézhezvételét követően, de még ebben az évben, a ViDaNet Zrt. munkatársai felkeresik az érintett ügyfeleket és ismertetik az igénybe vehető TV díjcsomagjaikat, majd szerződéskötés után, előre egyeztetett időpontban üzembe helyezik a TV szolgáltatást.

Telekom lakossági és üzleti, vezetékes internet, hang és TV szolgáltatásokkal rendelkező ügyfeleket érint a változás az alábbi településeken:

Csököly, Dunakiliti, Gige, Győrújfalu, Jákó, Kadarkút, Kaposfő, Kiskorpád, Mezőcsokonya, Mosonmagyaróvár, Naszály, Rinyakovácsi, Somogysárd, Tata, Vámosszabadi.

De ezeken a településeken sem minden ügyfelünk érintett, akik igen, őket levélben értesítettük.

Mobil előfizetések nem érintettek a változásban.

Mit kell tennie a Telekom ügyfeleknek?

A szolgáltatásokat jogviszony megszakítás nélkül, az előfizetői szerződések lényeges feltételeinek változása nélkül, változatlan havi díjon fogja biztosítani a ViDaNet Zrt.

– áll a Telekom közleményében.

A váltással kapcsolatosan felmerülő kérdésekre a választ összegyűjtötte a Telekom itt olvashatják el azokat.

Megvan, melyik európai vállalaté a legjelentősebb márkaerő

Ez telekommunikációs, egy autógyártó és egy biztosító került a kontinens első három helyére. Bővebben >>>

Cikkünk csütörtök megjelenése után délután a következő kiegészítő pontosítást küldte a Magyar Telekom Vállalati Kommunikációs Igazgatósága: 

A Magyar Telekom Nyrt. és a ViDaNet Zrt. között létrejött megállapodás eredményeképp az érintett, mintegy négyezer lakossági és üzleti ügyfélnél 2023. december elsejétől a ViDaNet Zrt. fogja biztosítani az otthoni internet-, hang- és TV szolgáltatásokat. A változás kizárólag azon ügyfeleket érinti, akiket a Magyar Telekom levélben előzetesen szeptemberben értesített. Azokat az ügyfeleket, akik a változásban nem érintettek és nem kaptak postai úton értesítést, továbbra is a Magyar Telekom szolgálja ki, továbbá fontos kiemelni, hogy a változás ügyfeleink mobil előfizetéseit nem érinti. Mindent megteszünk a zökkenőmentes átállásért.