Google idén is közzétette a leggyakoribb keresések listáit, ezzel bemutatva, hogy mely témakörök érdekelték 2023-ban leginkább a felhasználókat Magyarországon és a világon.

A Google-listák részletesen bemutatják, hogy milyen személyekre, eseményekre és fogalmakra kerestek rá leggyakrabban a felhasználók, illetve a legfontosabb változásokat is mutatják az előző évi trendekhez képest.

A hírességek kategóriában Azahriah került az élre, akit Eszenyi Enikő követett szorosan, harmadik helyen pedig a milliárdos Jákob Zoltán végzett.

Sajnos sokaktól kellett elbúcsúznunk 2023-ban is, Suhajda Szilárd, Matthew Perry és Vágó István halála kapcsán indították a legtöbb keresést a felhasználók.

A filmek, sorozatok és televíziós műsorok felkapott keresései között tarolt az Oppenheimer és a Barbie, valamint dobogón végzett még az Avatar 2 is.

A legnépszerűbb sporteseménynek a Budapesten rendezett Atlétikai Vb bizonyult, emellett a labdarúgó-válogatott EB-selejtezőire voltak még kíváncsiak a magyarok.

Az elektronikai eszközök piacát az iPhone termékek uralták, a videójátékok között pedig a Stumble Guys volt a legnépszerűbb. 

A további listákat és helyezetteket ezen a linken lehet böngészni.

A Google máris elkezdte bizonyos Gmail fiókok törlését

A Google májusban jelentette be a lépést, hogy megvédje a felhasználókat a biztonsági veszélyektől. A szolgáltató ígérete szerint már december első napján akcióba lendült. Bővebben --->