Új gyártócsarnokkal bővült az Unilever Magyarország veszprémi jégkrémgyára, ezzel kétszeresére nő a pálcikás Magnum jégkrémek gyártókapacitása az üzemben - tájékoztatta Molnár Kálmán, az Unilever Magyarország vállalati kapcsolatok igazgatója az MTI-t. A beruházás értéke tízmilliárd forint.
Szerző(k): Domokos ErikaA Sole-Mizo 300 millió forintos fejlesztéssel igazi csokival vonja be a túró rudijait.
Szerző(k): Csernátony CsabaNem nagyon kapható a magyarok második legmenőbb édeskeksz-félesége, alapanyag és csomagolóhiány is sújtja a székesfehérvári gyártóüzemet. A Pilóta keksz hiánya várhatóan közepesen tartós marad.
Szerző(k): Molnár CsabaFőleg az édességgyártókat sújtja a fokozódó cukorhiány, és a kínálat csökkenése miatt a rendkívül fontos alapanyag mindjobban növekvő ára. A gyártók tovább emelhetik az édességek árát - számolt be a Népszava.
Szerző(k): Domokos LászlóAz Erste Bank legfiatalabb ügyfelei közül minden második aktívan használja a bankszámláját, a 6-14 évesek számára elérhető Cseperedő számlák 40 százalékához pedig bankkártyát is igényeltek. A gyerekek plasztikkal a leggyakrabban élelmiszerboltokban és szupermarketekben vásárolnak, de szívesen költenek online játékokra, illetve az ezekhez kapcsolódó digitális árukra és szolgáltatásokra is
Szerző(k): Herman BernadettIgazi finomságokat kénytelen visszahívni minőségi hiba miatt a General Mills, belga csokis és vaníliás jégkrémekbe került az egyik alapanyag-beszállítótól olyan összetevő, ami káros az egészségre.
Szerző(k): Komócsin SándorA Magyar Cukrász Ipartestület kihirdette a 2022-es Év Fagylaltja verseny győzteseit. A cukrászdák versenyében a Füredi fagyizó Szőke zserbója nyert, a mentes fagyik közül az aranyérmet a balatonmáriai Pingvin cukrászda érdemelte ki, a Szilvás fekete teával.
Szerző(k): Domokos ErikaTúl kevés a nápolyi és túl sok a levegő a Mozart mignon nápolyi tasakjaiban - állapította meg a bécsi kereskedelmi törvényszék abban az ítéletében, melyben emiatt elmarasztalta a híres Josef Manner & Comp részvénytársaságot.
Szerző(k): Szász PéterDaubner György cukrászmester soha nem reklámozta magát, még a nevét sem írta ki az üzletére, a vevők a kiváló minőség miatt mindig visszatértek. A Szépvölgyi úti kis házból húsz év alatt, folyamatosan fejlesztve, állami támogatás és hitel nélkül alakította ki a jelenlegi, háromszintes cukrászdáját. A Daubner család néhány éve belekezdett a gazdálkodásba is. Budapest egyik legjobb cukrászdájában jártunk.
Szerző(k): Domokos Erika