kárpótlási_jegy

07.
11.
10:55
Debrecen a kivétel - kárpótlást kap az államosított kórházért

Debrecen a kivétel - kárpótlást kap az államosított kórházért

Egy utolsó pillanatban Kósa Lajos által becsempészett módosító javaslatnak köszönhetően kizárólag a debreceni önkormányzat kap kárpótlást államosított kórházáért - írja a Világgazdaság.

Szerző(k): NAPI
07.
13.
07:05

Kárpótlási jegy felfüggesztve: megszólal a PM!

A BÉT vezérigazgatója mától csütörtökig felfüggesztette a kárpótlási jegyek tőzsdei kereskedését. A felfüggesztés azonban valószínűleg hosszabb ideig fog tartani, de a háttérben már körvonalazódik valamiféle megoldás: a meglévő jegyeket új, a tőzsdére most bevezetendő S-sorozatú jegyekre cserélnék át, és ezeket egy szabályzatmódosítás után már akár a Keler is befogadhatná.

Szerző(k): NAPI Online
09.
27.
15:57

Felfüggesztették a kárpótlási jegyeket

A Budapesti Értéktőzsde Rt. 2002. szeptember 27-én 15 óra 30 perctől kezdődően a kereskedési nap végéig felfüggesztette a kárpótlási jegyek tőzsdei kereskedését. Az indoklás szerint olyan bejelentésre kerülhet sor, amely a kárpótlási jegyek árfolyamát befolyásolhatja, valójában László Csaba pénzügyminiszter ma délután jelenti be, mi lesz a jegyek további sorsa.

Szerző(k): Kummer Krisztián
01.
23.
23:59

Kárpótlásijegy-számtan

A kárpótlásijegy-beváltás alapkérdése - amelyben maguk az illetékesek sem tudtak dűlőre jutni -, hogy mekkora az a jegymennyiség, amely még beváltásra vár. Megfigyelők szerint a probléma végleges rendezésére az eddigi privatizációs bevételek fél százalékának megfelelő összeg is elegendő lenne. Részletek a csütörtöki NAPI Gazdaságban.

Szerző(k): NAPI
01.
05.
06:59

Megszűnik a HB Westminster vagy sem?

A HB Westminster Rt. (HBW) nevű kárpótlásijegy-hasznosító, amelynek részvényei a tőzsdén a C kategóriában forognak, rendkívüli közgyűlést hívott össze, melynek legérdekesebb napirendi pontja a cég jogutód nélküli megszűnése és a végelszámolási eljárás megindítása. Az igazgatóság elnöke, Beck Gyögy lapunknak elmondta, ez azonban nem feltétlenül jelenti még a cég végét. A társaságot nem biztos, hogy megszüntetik, inkább arról van szó, hogy profilt szeretne váltani. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.

Szerző(k): Ádám Viktor