Sem a  Pécs felé, sem a  Budapest felé vezető oldalon nem lehet le- vagy felhajtani, a kerülőút az M6-os 29-es, Százhalombatta-dél csomóponton a 6-os főút felé lett kijelölve - közölte az Útinform.

Mint írták, élénk a csütörtök reggeli forgalom a  Budapest környéki utakon.

Telítettek a sávok az M3-as autópálya  Budapest felé tartó oldalán, Mogyoródtól. Sokan haladnak a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton,  Szentendre és  Budakalász között, a 31-es főúton Maglódtól, valamint az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába.

Az M7-es autópályán, Székesfehérvár térségében, a Budapest felé vezető oldalon, a 63-as km-ben, egy gazdátlan pótkocsi foglalja el a gyorsító sávot. 

42-es főúton, Berettyóújfalu belterületén, a Biharkeresztes felé vezető oldalon, a körforgalomnál, egy tehergépjármű rakománya az úttestre zuhant. A 37-es km-nél, forgalomkorlátozásra kell számítani.

Lezárták az M6-os autópályán a 34-es km-nél levő Ráckeresztúr- Ercsi csomópontot. Sem a Pécs felé, sem a Budapest felé vezető oldalon se lehet le-, vagy felhajtani. A kijelölt kerülőút az M6-os 29-es Százhalombatta-dél csomóponton a 6-os főút felé lett kijelölve.

Az M1-es autópályán, a 135-ös km-nél lévő Börcs pihenőhelyet mindkét oldalon lezárták műszaki probléma miatt.

Átadták a személygépkocsi forgalomnak az M6-os autópálya újabb szakaszát Bóly és Majs, azaz a 192-es km és a 205-ös km között. Az új autópálya szakasz egyelőre matrica nélkül használható! Mivel az autópálya még nem használható a határig, emiatt a tranzit tehergépjárművek továbbra is az 56-os, illetve az 57-es főúton közlekedhetnek Horvátország felé.

A magyar-szlovén határszakaszon, Vas vármegyében, a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötőutat utat (7458-as jelű út) a szlovén határátkelőnél lezárták, a határátkeléshez Felsőszölnök felől lehet kerülni  - tájékoztatott az Útinform.