Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP szövetség főpolgármester-jelöltjének a Fidesz budapesti választmánya egyhangú döntéssel – közölte a budapesti Fidesz a közösségi oldalán. 

Láng Zsolt, a Fidesz budapesti elnöke szerint „az elmúlt négy és fél évben Karácsony és Gyurcsány emberei csődbe vitték a fővárost, ezért Budapesten változás kell!”

Szentkirályi Alexandra vezetésével a város új lendületet kaphat és ismét fejlődésnek indulhat

– olvasható a bejegyzésben.

„Karácsony Gergely a múlt embere a jövő városának az élén”

Szentkirályi Alexandra közösségi oldalán egy videóüzenetben reagált, amelyben elfogadta a „megtisztelő felkérést”. A kormánypárt jelöltje szerint a nemzet fővárosa ma Gyurcsány Ferenc fogságában van.

Ő csinált polgármester Karácsony Gergelyből, majd tette a nyakába a saját, levitézlett embereit. Hiszek abban, hogy Budapest többet érdemel. Ötödik éve pörög a fővárosban a lejárt baloldali lemez.

– mondta a kormánypárt főpolgármester-jelöltje, aki szerint Karácsonyék felelőssége Budapest csődközeli helyzete és a járatritkítások a közösségi közlekedésben. A mostani főpolgármester a fideszes politikus szerint botrányról-botrányra bukdácsol a legkisebb problémát sem sikerül megoldania. Egy hatékony városvezetőnek pedig együtt kell működnie a kormánnyal a főváros gyarapodása érdekében.