Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, a Kőröshegyi völgyhídnál, a 125-ös és a 122-es km között, valamint Siófoknál, a 102-es és a 99-es km között, munkavégzés miatt irányonként egy sávon járható autópálya szakaszon , az erős forgalom miatt, mindkét helyszínen 3 km-es torlódás alakult ki, az Útinform infomációi szerint. 

Az M35-ös autópályán, a Berettyóújfalu felé vezető oldalon, Debrecen térségében, a 46-os km-nél, egy személygépjármű, és egy nyerges vontató összeütközött, a baleset következtében, a nyerges vontató átszakította a szalagkorlátot, és a szemközti oldalon felborult, emiatt a Görbeháza felé vezető oldalt lezárták, a 48-as km-nél kiterelik a forgalmat az autópályáról. A Berettyóújfalu felé vezető oldalon, a leálló sávban halad a forgalom.

Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, a 165-ös km-nél a Szeged-nyugat/Domaszék csomópont lehajtó ágát lezárták. Kerülni az M5-ösön tovább haladva Röszke irányába, majd a 173-as km-nél lévő Szeged-dél csomóponton keresztül visszafordulva lehet, írják. 

A magyar-szlovén határon Vas vármegyében, a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötőutat utat (7458-as út) a szlovén határátkelő előtt műszaki ok miatt lezárták. Szlovéniába a határátkeléshez Felsőszölnök felől lehet kerülni.

Alig tudja betölteni a vagyonokba kerülő üzemanyagot az M3-ason

Két hosszabb szakaszon kezdődtek olyan felújítási munkák, melyek pihenőhelyeket érintenek és a benzinkút használatát is korlátozzák, így érdemes felkeresni egy töltőállomást már az utazásunk előtt. Pénteken tovább emelkedtek a hazai üzemanyagárak, a benzin literje négy forinttal, a gázolajé pedig hét forinttal kerülhet többe a kutakon.