UPDATE:

Az M5-ös autópályán, Lajosmizse térségében, a 68-as és a 74-es km között új terelést építettek ki. Mindkét irányban lezárták a belső sávot, a forgalom sávelhúzással a külső- és leállósávon halad.

Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon felújítási munka miatt lezárták a 152-es és a 143-as km közötti szakaszt. A lezárás miatt nem használható a 150-es km-nél a Lengyeltóti/Fonyód csomópont, illetve a 145-ös km-nél az Ordacsehi/Balatonboglár-dél csomópont. Kerülni a 160-as km-nél a Balatonfenyves csomópont és a 143-as km-nél a Lengyeltóti/Balatonboglár-Centrum csomópont között a 7-es főút felé lehet.

Korábban azt írtuk az utinform.hu tájékoztatása alapján, hogyaz országos gyorsforgalmi- és főút hálózatot érintő, a közlekedést jelentősen befolyásoló baleset, torlódás nem zavarja a közlekedést.

Mint írják, az M5-ös autópályán, Lajosmizse térségében, a 68-as és a 74-es km között új terelést építettek ki. Mindkét irányban lezárták a belső sávot, a forgalom sávelhúzással a külső- és leállósávon halad.

Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon felújítási munka miatt lezárták a 152-es és a 143-as km közötti szakaszt. A lezárás miatt nem használható a 150-es km-nél a Lengyeltóti/Fonyód csomópont, illetve a 145-ös km-nél az Ordacsehi/Balatonboglár-dél csomópont.

Kerülni a 160-as km-nél a Balatonfenyves csomópont és a 143-as km-nél a Lengyeltóti/Balatonboglár-Centrum csomópont között a 7-es főút felé lehet, mutatnak rá.

Arról, hogy milyen korlátozásokra kell számítani egyes rendezvények miatt, itt írnak.