A jelenlegi bitcoin árfolyam csak a kezdet
A jelenlegi bitcoin árfolyam csak a kezdet

A jelenlegi bitcoin árfolyam csak a kezdet

Akár a történelmi csúcsot jelentő 72 ezer dolláros árfolyam többszörösét elérheti a bitcoin értéke a következő időszakban, ha folytatja az eddigi következetes mintázatát a kripto fizetőeszköz. A kereskedésben aktívan közreműködő, saját eszközt fejlesztő szakértők arról beszéltek az economx podcastjában: az emberek kapzsisága is hozzájárul a sikerhez.
Magyar Márton, 2024. március 26. Fotó: Economx / Economx.hu - Várhegyi Gergő és Ignéczi Viktor a KRYZA alapítói

 

Magyarországon sokkal kevesebben foglalkoznak a kriptovaluta kereskedelemmel, mint a globális átlag, ennek oka pedig leginkább a bizalom és a pénzügyi tájékozottság hiánya. Ennek ellenére egy réteg már a kezdetektől nagy lehetőséget lát a globális pénzpiacoktól független rendszerben, persze sokszor eltérő motivációval.

Várhegyi Gergő, a Kryza alapítója szerint egyértelmű, hogy a társadalom az államoktól független befektetési lehetőségeket keresi, hiszen a sorozatos válságok és nehézségek után a társadalom bizalma megrendült a megszokott rendszerekkel szemben.

A legismertebb kriptovaluta 2009-es indulása óta egyértelműen azonosítható a ciklikusság, így a tapasztaltabb kereskedők számára könnyen azonosítható, hogy mikor érdemes befektetni olyan induló – akár kockázatosnak is nevezhető – új kriptovalutában.

Bitcoin életében vízválasztó volt, amikor egy hagyományos, elismert alapkezelő is fantáziát látott a sokszor kritizált rendszerben. Ez számtalan lehetőséget nyitott ki az addig kritikus befektetők felé, ezzel párhuzamosan pedig a növelte a korán csatlakozók profitját is.

A rendszer alapvető értéke a társadalom bizalma, de ez éppen úgy igaz a klasszikus tőzsdei kereskedésre, viszont egy különbség van Várhegyi Gergő, a Kryza másik alapítója szerint: megfelelő tanulással és körültekintéssel lényegesen nagyobb hozamot lehet elérni az új rendszerben, ezzel párhuzamosan viszont a kockázat mértéke is emelkedik.

 

További videók

Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket!

A jelenlegi bitcoin árfolyam csak a kezdet

Akár a történelmi csúcsot jelentő 72 ezer dolláros árfolyam többszörösét elérheti a bitcoin értéke a következő időszakban, ha folytatja az eddigi következetes mintázatát a kripto...

A NAPI Online nem vállal felelőséget a cikküldő "Megjegyzés" mezőjébe írt tartalomért és kijelenti, hogy a cikküldő kizárólag látogatóink kezdeményezésére küld leveleket. Tájékoztatásul közöljük, hogy a cikküldő minden elküldött levélben megjeleníti a küldést kezdeményező látogató IP címét.

Copyright 2001-2024 www.napi.hu Online Kft. Minden jog fenntartva.