A hét utolsó kereskedési napján az euró jegyzése reggel hét óra körül 409,20 forint volt az esti 408,55 forint után - írja az MTI.

A svájci frankkal szemben sem változott lényegesen a jegyzés, a csütörtök esti 425,71 forintos jegyzést követően 425,78 forintra változott.

A dollár jegyzése az esti 408,97 forintról 409,68 forintra erősödött.

Az euróval paritás alatt kereskedtek, ez a csütörtök esti jegyzéshez képest minimális dollárerősödést jelent. Az euró jegyzése hét óra után 0,9988 dolláron állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!