Gyengült kissé a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben: 0,1 százalékkal az euró és 0,2 százalékkal a dollár és a svájci frank ellenében.

 

  • Az eurót a hétfő esti 394,27 forint után 394,57 forintra drágult. 
  • A dollár jegyzése 386,29 forintról 387,08 forintra emelkedett. 
  • A svájci franké pedig 404,53 forintról 405,26 forintra ment fel.

 

A kedd forintárfolyam azt jelenti, hogy augusztus elejéhez képest a magyar deviza az euróval szemben 2,3 százalékkal áll erősödött, a dollárhoz képest 2,1 százalékkal drágult. 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!