A Budapest Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 0,3 pontos csökkenéssel 66 343,66 ponton zárta a keddi napot. A részvénypiac forgalma 8,9 milliárd forint volt.

Czibere Ákos, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint a kedvezőtlen nemzetközi hangulatot a BÉT is követte, az amerikai és az európai indexek is csökkentek. A kedvezőtlen hangulat mögött az állhat, hogy a befektetők a hétvégén amerikai negyedéves vállalati jelentési szezonra várnak, továbbá a szerdai amerikai inflációs adatokra. Ezekre tekintettel eladói nyomás alakult ki a piacokon.

Mol árfolyama 12 forinttal, 0,39 százalékkal 3054 forintra, az OTP-részvények ára 105 forinttal, 0,62 százalékkal 16 895 forintra, a Magyar Telekom árfolyama 3 forinttal, 0,33 százalékkal 916 forintra gyengült. A Richter-papírok árfolyama ugyanakkor 50 forinttal, 0,53 százalékkal 9400 forintra erősödött.

A BUMIX 0,88 százalékkal csökkent a hétfői záráshoz képest.

Az önerőbe is beszállnak, soha nem látott giga-támogatást jelentettek be

Óriási tőkeinjekció érkezik az élelmiszeriparba, és jó üzleti tervvel akár 65 százalékos támogatást is lehet szerezni.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább--->

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!