Az euró jegyzése hétfőn reggel hét órakor 389,15 forinton állt a péntek esti 388,74 forint után, a dollárt 359,59 forinton jegyzik 359,06 forint után, a svájci frankot pedig 408,06 forinton 407,83 forint után.

Az euró jegyzése 1,0823 dollárra változott a péntek esti 1,0826 dollárról.

 

Itt a pénzözön: mit kezdjünk vele?

A héten az inflációkövető PMÁP, azaz prémium állampapírok különböző sorozatai fizetnek kamatot, és miután ez a kamat meglehetősen magas, óriási összeg kerül ki a lakossági megtakarítókhoz. Kérdés: befektessük a pénzt vagy elköltsük?

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!