A szolgáltató a Mastercarddal és a Payfare-en közösen hozta létre az Uber Pro kártyát, amelynek segítségével ingyen, azonnal hozzájuthatnak az útjuk vagy a szállításuk után a keresetükhöz az applikáció sofőrjei és futárjai.

A kártya ezen felül kiemelkedő, akár 4 százalékos pénzvisszatérítést is kínál a benzinköltségek után, és 8 százalékosat az elektromos járművek töltésének árából.

Ezen felül egy Backup Balance4 nevű funkció is elérhető lesz a kártyatulajdonosoknak, amely segítségével 50 dollár kölcsönhöz juthatnak, ha szükséges – írja a Fintech.

Az új kártya Kanadában lesz elérhető a mobiltárcánkon. Emellett a kártyához tartozó alkalmazáson keresztül a felhasználók nyomon követhetik a bevételeiket, jutalmakat gyűjthetnek és a megtakarításaikat kezelhetik.

Michael van Hemmen, az Uber Kanada Mobilitási Igazgatója azt mondta, arra törekszenek, hogy rugalmas lehetőségekkel támogassák a sofőröket és a futárokat, hogy minél hamarabb megkaphassák a keresetüket.

A kártya Mastercard Business Prepaid kártyának minősül, így használható minden Mastercard elfogadóhelynél.

Hoppá, az Uber visszatér Budapestre: közel tíz évig tartott a szünet

Az Uber budapesti restartját kezdeményezte hazánk leghosszabb ideje működő taxiszolgáltatójával, a Főtaxi-csoporttal együttműködésben. A lépéssel Budapest különleges szerepet fog betölteni a cég európai divíziójában.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább--->