NASA néhány hete kiadott legújabb jelentése szerint az azonosítatlan repülő tárgyak – újabban azonosítatlan rendellenes jelenségek (UAP-k) – jelensége továbbra is megmagyarázhatatlan, több adat szükséges ahhoz, hogy azok származását megértsék.

Bill Nelson, a NASA vezetője azonban hisz a földönkívüliek létezésében.

Mint az Independent írja, Nelson szerint az univerzumban rengeteg lakott bolygó lehet. Mint mondta, a James Webb teleszkóppal megkezdődött az exobolygók felfedezése, és úgy véli, „valahol odaát” felfedezhetnek egy másik közepes méretű kőbolygót egy hasonló méretű nap vagy csillag körül, épp a megfelelő távolságban, amely rendelkezik szénnel és lakható légkörrel.

„Ha azt kérdezik tőlem, hogy hiszek-e abban, hogy van élet egy olyan hatalmas univerzumban, hogy nehéz felfognom, mekkora, akkor a személyes válaszom: igen.″ – mondta Nelson.

 

Ugyanakkor megkérdezte a tudósait, „mi a matematikai valószínűsége annak, hogy van élet odakint az univerzumban? És ha kiszámoljuk a milliárdnyi csillag milliárdnyi galaxisában, hogy van-e replikáltan, amit az előbb mondtam, egy másik kőbolygó, a válasz az hogy legalább egy trillió." – szögezte le.

 

Az ufók már a Földön vannak, Amerika lázban ég

Szerdán az amerikai képviselőház felügyeleti bizottsága élő közvetítésben három tanú régóta várt vallomását hallgatta meg az azonosítatlan légi jelenségekkel (UAP) kapcsolatos tapasztalataikról.
Bővebben--->