A Pornhub szerint 2023-ban több száz százalékkal megemelkedett a katonák és a különböző egyenruhások iránti keresések száma – derült ki az összesített felhasználói lekérdezések alapján.

A Pornhub nézői például 243 százalékkal több alkalommal kerestek rá az „egyenruha” szóra és ütöttek be hasonló kulcsszavakat az előző évhez képest.

Ahhoz viszonyítva, hogy az elmúlt évek igazi slágerkeresése a szobalány volt, idén a legkeresettebb tartalmak közé bekerült még:

  • a katonai egyenruha;
  • a rendőrségi egyenruha;
  • valamint az egyenruhás férfi.

Pornhub azt is elárulta: minden, ami a katona szóval kapcsolatos lekérdezés volt, az 332 százalékkal nőtt. Mindeközben a katonanő az ötödik legnépszerűbb keresés lett az idén.

Ezen túl változatlanul a felnőtt pornót keresték a legnagyobb arányban az idén a Pornhubon, ugyanakkor a milfek és az érett nők is kiemelkedően jól teljesítettek az idei évben, már ami az internetes szexuális fantázia szülte kereséseket illeti. 

A Google-nél is tarolt Azahriah: íme az év keresései

A Google idén is közzétette a leggyakoribb keresések listáit, amelyekből kiderül, hogy mely témakörök érdekelték 2023-ban leginkább a felhasználókat. Bővebben --->