A felhasználók kapcsolódhatnak újra kedvenc karaktereihez a Squid Game, a Bridgerton, az Emily Párizsban és A diplomata új évadával. Visszatérhetnek a Rebel Moon világába, ugyanis érkezik a második rész: A sebejtő. Feltűnik új sorozat is, márciustól megtekinthető lesz a A 3-test-probléma. A nézők ügyeket is megoldhatnak Eddie Murphyvel, ugyanis júliustól megnézhető lesz a Beverly Hills-i zsaru: Axel F

Ezeken túl megtalálhatják a tökéletes párt a Love Is Blind című filmben, és beletaposhatnak a gázba, hiszen érkezik a Formula 1 hatodik évada Hajsza a Túlélésért címmel. Sokak örömére berobban a Netflixre az Avatar: Az utolsó léghajlító is.

A The Netflix Slamben az előfizetők élő sporteseményt is követhetnek márciusban, ahol a 22-szeres Grand Slam-bajnok Rafael Nadal a világranglista második helyezettjével, a spanyol Carlos Alcarazzal csap össze egy különleges, egyéjszakás teniszbemutató mérkőzésen – derül ki a Netflix közleményéből.

A Netflix játékkínálatában átküzdhetik magukat Hades alvilágán, illetve átélhetik a sebességet Sonic, a sündisznóval, a Sonic Mania Plus-ban.

Netflix: még őket is sokkolta, amit produkáltak

A streaming óriás 13,1 millió ügyféllel gyarapodott 2023 végéig, ami a Netflix számára a legnagyobb bővülés a pandémia óta. Ugyanakkor innentől fékezettebb habzásra számítanak.

A részletekről ITT írtunk bővebben.