Nem mindennapi hirdetésre bukkanhatnak, akik átböngészik az Ingatlan.com kínálatát. Ugyanis eladóvá vált Zámbó Jimmy egykori nyaralója, amely Ráckevén található, az Angyali-szigeten.

„A csodálatos környezetben lévő nyaraló egy szigeten fekszik, így a megközelítése csak csónakkal lehetséges. A telek 500 négyzetméter” – szerepel az ingatlanhirdetésben, amelyet az oldalra magánszemély töltött fel. 

Amit a hirdetés alapján még az ingatlanról tudni lehet, hogy két szintes, 75 négyzetméteres ház áll a telken. A nyitott galériás öt szobás házba anno bevezették a vizet, a villanyt és az ingatlanhoz csatorna is tartozik, a fűtést pedig kandalló biztosítja. Magát a házat négy évvel ezelőtt újrafestették. A kertben ráadásul egy 15 négyzetméteres faház is áll.

Az ingatlan közvetlen vízparti egy 10 négyzetméteres stéggel, szép gondozott partoldallal. A kert szintén gondozott, füvesített. A kertben sütögető található. A ház teljes berendezéssel együtt eladó. Az ingatlanhoz tartozik egy 4 méter hosszú tiszai csónak is

– sorolja a hirdetés, hogy mi mindent kínálnak még eladásra együtt a telekkel és a házzal.

A hétvégi házas panorámás nyaraló, amely egykori A Királyé volt, most 49,90 millió forintért várja új tulajdonosát a hirdetés alapján.

Ennyit lehet most jó eséllyel alkudni az ingatlanpiacon

Továbbra is a hazai lakáspiac egyik motorja az alku. Bővebben --->