A keményvonalas Swift-fanokat természetesen nem ingyen foglalkoztatnák. A londoni Victoria & Albert Museum olyan rajongókat keres, akik szakértői betekintést nyújtanak a rajongói kultúrába, valamint a rajongók által gyűjtött és készített emléktárgyakba.

A BBC szerint a múzeum különösen érdekelt a kézzel készített táblák, valamint a barátságkarkötők mögött álló kézműves munkában. A 14-szeres Grammy-díjas énekesnő rajongói ugyanis gyakran cserélnek barátkarkötőket a koncerteken.

múzeum még azelőtt szeretné betöltetni a pozíciót valakivel, illetve valakikkel, mielőtt a 34 éves amerikai popsztár idén megkezdené az Eras turné európai szakaszát.

A szuperrajongó-tanácsadó feladat az lenne, hogy segítsen a múzeumnak gyűjtemények és kiállítások megvalósításában. A múzeum ezen felül olyanok is keres, akik a Crocs lábbelik, az emojik, valamint a drag iránt rajonganak.

Mindez része a kulturális intézmény azon törekvésének, hogy alulról jövő szakértők segítségével bővítse kurátori tudását – írja a lap.

A múzeum korábban is keresett hasonló pozíciók betöltéséhez fanatikusokat, akikből később egyebek mellett Pokémon-kártya, Toby-korsó, Gorpcore-ruha, valamint Lego-szakértők lettek.

Taylor Swift egy teljes iparágat menthet meg

Taylor Swift népszerűsége hozhatja el azt a fellendülést, amire a VR már régóta vár.