A meggyilkolt középkorú nőre csütörtök este talált rá a rendőrség pozsonyi panellakásában. A tettes felszabdalta a nő arcát, mellkasát és combját, belső szerveit egy vödörbe dobta, szívét pedig kivágta és a test mellett a földön hagyta. 

A szomszédok elmondása szerint a rendszeresen alkoholizáló páros sokat veszekedett. A vádlottat agresszív, fenyegetőző emberként, az áldozatot azonban kedves, segítőkész asszonyként ismerték. 

A vádlott édesapja nem más, mint a pozsonyi fojtogató néven elhíresült Stefan Pantl.

Pantl két nőt gyilkolt meg a lakásán 1979-ben, miután visszautasították szexuális jellegű közeledését. Nevét onnan kapta, hogy az egyik nőt egy fürdőköntös derékövével, barátnőjét pedig egy torkára szorított bottal fojtotta meg – írja a Paraméter. 

Pantl egyike azon keveseknek, akiket Szlovákiában halálra ítéltek és ki is végeztek. A 25 éves, házas férfi ítéletet 1981–ben hajtották végre. A gyanúsított Jozef Hanusko ekkor három éves volt. 

44 évvel a kettős gyilkosság után most a fiút gyanúsítják emberöléssel. Szlovákiában 1990–ben eltörölték a halálbüntetés, a pénteken őrizetbe vett vádlott életfogytiglant kaphat. 

Bestiális módon gyilkoltak meg egy pozsonyi nőt

Brutálisan végeztek egy középkorú nővel a szlovák főváros egyik panelházában. A rendőrség körözést adott ki a a 47 éves feltételezett elkövető ellen, aki szerdán tűnt el.Bővebben ––>

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.
Indamedia Csoport

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.