- Az előírások közül a legfontosabb a hústartalom, amely a késztermékre vonatkoztatva legalább 51 százalék.
- Ha a hústartalom alacsonyabb, vagy 10 százaléknál több a mechanikailag lefejtett hús a termékben, az már nem nevezhető virslinek.
A fogyasztók továbbra is keresik a sajtos, chilis ízesítésű termékeket.
Így nem fürödhet be a virslivel, mutatjuk a trükköt
Hihetetlen variációi vannak már a virslinek, a hagyományos roppanós, juhbeles mellett már nem csak a baromfivirsli van jelen, hanem péládul a sajtos és a chilis is. Viszont vásárlás előtt érdemes az összetevőket elolvasni, ha előre csomagolt terméket választunk. A virsli összetételét egyébként a Magyar Élelmiszerkönyv szigorúan szabályozza, így nem fürödhetünk be, csak résen kell lenni. Bővebben>>>Kövesse az Economx.hu-t!
Értesüljön időben a legfontosabb gazdasági és pénzügyi hírekről! Kövessen minket Facebookon, Instagramon vagy iratkozzon fel Google News és YouTube-csatornánkra!
Legolvasottabb
Meghalt Chris Rea
Már kimondhatjuk, egyre biztosabb, itt biztosan lesz hó karácsonykor
Ha ezt meglátja Orbán Viktor! Brüsszel még a karácsonyfát is elvinné a Karmelitából
Megszűnik a Comedy Central és még további kilenc tévécsatorna
Útra keltek a fuvarozók: elesett a pálya a több ezresre bővülő tüntetés miatt, Lázár tárcája továbbra is értetlenül áll
Csendben lekapcsolnak: mobilok ezrei válnak használhatatlanná
Friss V4-es adatsor – Csehország már célértéken belül, Magyarország még küzd
Végre: óriási mennyiségre szerződhet a Mol a horvát Janaffal
A fél ország újratervezett, irdatlan mennyiségben mozdultak meg állampapírpénzek