Ennek alapján a TMTG mintegy 770 500 dolláros bevételt ért el az év első három hónapjában. Ugyanakkor a vállalat jelenlegi piaci kapitalizációja még mindig meghaladja a 6 milliárd dollárt.

A vállalat március végén a SPAC-on keresztül került a tőzsdére, miután a Nasdaq-on jegyzett Digital World Acquisition Corp-al egyesült. Az első negyedévi veszteségek nagy része a jelentés szerint ehhez a fúzióhoz volt köthető.

A Truth Social a mintegy 770 ezer dolláros bevételét reklámokból szerezte, tavaly azonban ez a szám az 1,1 millió dollárt is elérteírja a Business Insider.

A TMTG egy bejelentésben azt is közölte, hogy a Financial Industry Regulatory Authority nevű szabályozó szervezet vizsgálatot indított ellenük, ami az említett fúzióval lehet összefüggésben.

A kriptopiac is beleszólhat az amerikai elnökválasztásba

Akár a novemberi amerikai választások kimenetét is befolyásolhatja a kriptovalutákkal kapcsolatos törvényjavaslat május végi törvényhozási és azt követően szenátusi tárgyalása: a kriptopiacon aktív - s eddig nem igazán republikánus - fiatalok és nők körében széles támogatottsággal bíró kriptoeszközök megengedőbb szabályozása mellé minapi beszédével Donald Trump is felsorakozott.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább→