Palvin Barbara szupermodell és Dylan Sprouse amerikai színész idén nyáron házasodtak össze Magyarországon. A ceremóniát a magyar szépség szüleinek ceglédberceli birtokán tartották.  Szerelmi fészküket azonban nem hazánkban, hanem az Egyesült Államokban teremtették meg – számolt be róla a Femina.

A pár korábban New Yorkban élt, később Los Angelesbe költöztek. Jelenleg a Hollywood Hills negyedben laknak, ahol számos híresség otthonra lelt már. Dylan Sprouse két éve vásárolta meg az ingatlant, ami az 1920-as években épült spanyolos stílusban.

Értéke körülbelül 1,8 millió dollár, ami megközelítőleg 620 millió forint.

A kétemeletes háznak négy hálószobája van, és 1700 négyzetméteren terül el. Az udvaron patak csörgedezik, a nappaliban pedig kandalló adja a meghitt hangulatot télen. Az épületet öles fák veszik körbe, így biztosítva a lakók magánéletének polgári nyugalmát.

Magyarországon tartotta esküvőjét Palvin Barbara

A milliárdos magyar szupermodell minden jel szerint egy Budapesthez közeli településen ment férjhez a hétvégén. Palvin Barbara vagyona 2022 végén megközelítőleg 6 millió dollár volt, ami akkor 2,3 milliárd forintnak felelt meg.

A magyarok közül a legtöbb, jelenleg 19 millió feletti Instagram követővel rendelkező Palvin Barbara szerepelt már a Vogue, a GQ, a Harper's Bazaar vagy a Marie Claire címlapján, olyan divatmárkákkal dolgozott együtt, mint az Armani, a Tommy Hilfiger, a Calzedonia, a H&M, a Cartier, a Calvin Klein, a Nina Ricci vagy a Prada. Fellépett a Chanel, Vivienne Westwood, Emanuel Ungaro, Victoria’s Secret bemutatóin.