Palvin Barbara és szerelme, Dylan Sprouse minden jel szerint egy Budapesthez közeli településen tartotta menyegzőjét a hétvégén népes vendégsereg kíséretében. A 29 éves modellt gyönyörű menyasszonyi ruhában kapta lencsevégre a Bors egyik olvasóriportere, ahogy valószínűleg a szertartás helyszínére igyekszik. 

Ez sem maradt titok

Ahogy arról a lap beszámolt, a napokban Magyarországra érkezett Barbara és Dylan, illetve a vőlegény családja, valamint a külföldi barátaik is teljes titoktartás közepette. A modell sztárfodrásza és sminkese ennek ellenére előszeretettel posztoltak közösségi oldalaikon. A vendégek fotóiból pedig az is kiderült, hogy Palvin Barbaráék egy Budapest közeli településen kelhetnek egybe.

A magyarok közül a legtöbb, jelenleg 19 millió feletti Instagram követővel rendelkező Palvin Barbara szerepelt már a Vogue, a GQ, a Harper's Bazaar vagy a Marie Claire címlapján, olyan divatmárkákkal dolgozott együtt, mint az Armani, a Tommy Hilfiger, a Calzedonia, a H&M, a Cartier, a Calvin Klein, a Nina Ricci vagy a Prada. Fellépett a Chanel, Vivienne Westwood, Emanuel Ungaro, Victoria’s Secret bemutatóin. 

Hatmillió dollár

Palvin Barbara vagyona 2022 végén megközelítőleg 6 millió dollár volt, ami akkori árfolyamon 2,3 milliárd forintnak felelt meg. A becslések szerint nagyjából 42 ezer dollárt, azaz anno 16 millió forintot keresett havonta.

Palvin Barbara dollármilliókat érő arca: eláruljuk, mennyit keres a világhírű magyar modell

13 évesen fedezték fel Palvin Barbarát, azóta a legismertebb világmárkák reklámarcává vált, és vagyona több milliárd forintot tesz ki. Bővebben --->