2024. március 23-tól Kozák Tamás váltja Vámos Györgyöt az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkári pozíciójában –  olvasható a szervezet közleményében. 

Az új főtitkár szakmai pályafutása során több szállal is kapcsolódott a kereskedelemhez. Kozák Tamás közgazdász,

korábban államigazgatási köztisztviselőként vett részt több, a kereskedelmi szektort érintő jogszabály, például az új kereskedelmi törvény előkészítésében.

Az üzleti szféra különböző területein töltött be közép-, illetve felsővezetői tisztséget, jelenleg egyetemi oktatóként vesz részt a kereskedelmi ismeretek felsőszintű átadásában.

Az OKSZ – az új főtitkár aktív közreműködésével – megújul. Az OKSZ azért fog dolgozni, hogy olyan szabályozási környezetben működhessenek a kereskedelmi vállalkozások, amely hosszabb távon is biztosítja a kiszámítható működési környezetet. A szervezet minden egyes érintettel, így például a gazdaságpolitika döntéshozóival, partnerszervezetekkel szoros szakmai kapcsolatra, intenzív kommunikációra törekszik. A kiskereskedelmi forgalom jelentős hányadát lebonyolító vállalatokat és a szektor kis- és középvállalatait is tagjai között tudó szövetség fontosnak tartja, hogy a piacgazdasági normák figyelembevételével a vásárlók elvárásai is minél magasabb színvonalon teljesüljenek. Az OKSZ, a tagvállalatok gazdasági súlyára tekintettel, a Kormányzat kiemelt partnere kíván lenni a kereskedelemmel kapcsolatos döntések meghozatala során.