Lionel Messi Miamiba igazolása óta drágábbak lettek azok az ingatlanok, amelyek közelében a világbajnok labdarúgó él – írja a sportal.hu

A játékos a családjával Fort Lauderdale-ben lakik egy luxusingatlanban, a szomszédai pedig nagyon örülnek annak, hogy mostantól többet kérhetnek a házakért.

Az egyik szomszéd, Patrick Bet-David amerikai vállalkozó arról mesélt a Vlad TV-nek, hogy mióta Messi Miamiba költözött, 25 millió dollárt keresett csak az ingatlanjaiból.

A vállalkozó szerint sokan vannak olyanok is, akik hajóval közelítik meg a lakóparkot, hogy megnézhessék hol él az argentin klasszis.

Messi háza egy zárt közösségben található, a lakópark területen saját iskola és bevásárlóközpont is található. A ház 10,75 millió dollárba került, tíz hálószobával, valamint saját medencével és kikötővel is rendelkezik.

Lionel Messi világbajnoki meze 10 millió dollárt is érhet a kalapács alatt

Az argentin válogatott mezek új rekordot állíthatnak fel a sportemléktárgyak között, megelőzve a kosárlabda-legenda Michael Jordan 1998-as NBA-döntős szerelését. Az aukciót ingyenes mezkiállítás kíséri a New York-i Sotheby's-ben. Bővebben --->