Egy kategóriában már biztosan megelőzte Kylian Mbappé Lionel Messit és Cristiano Ronaldót is. A PSG támadója hét uniós védjegy tulajdonosa, amelybe beletartozik az ikonikus gólöröme, a neve és a vállalata logója is.

Az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala (EUIPO) szerint Messinek és Ronaldónak eközben hat-hat védjegye van bejegyezve.

Mbappé ezek mellett két híres idézetét is bejegyeztette, az EUIPO közlése szerint pedig további két kérelmet nyújtott be idén februárban.

Egy uniós védjegy kizárólagos jogokat biztosít az EU összes országában, ezenkívül megvédi a tulajdonosokat a hamisítástól és a csalástól.

Ami a klubokat illeti, a Real Madrid Európa királya, a spanyol sztárcsapat 33 uniós védjegyet és 24 dizájnt birtokol, köztük a Bernabeu stadion padjainak formáját. A Real Madridot a Barcelona, a Bayern München, a PSG és a Manchester United követi a legjobb ötben.

Mbappé öt évre aláírt a Real Madridhoz, nem panaszkodhat majd a fizetésre

Végéhez ért az évek óta húzódó szappanopera, aminek a francia világbajnok csatár és a Real Madrid volt a főszereplője. A 25 éves francia világklasszis leszerződött a blancókhoz.