Töretlen a magyar csapat népszerűsége a Szerencsejáték Zrt. fogadási oldalain annak ellenére, hogy a labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában a válogatott vereséget szenvedett Németország ellen.

A magyarok második csoportmérkőzését is kiemelt fogadói érdeklődés övezte, sőt, a jelenlegi adatok szerint az Eb eddigi legnépszerűbb találkozója volt a Tippmixen, megelőzve a Svájc elleni találkozót is. Bár Szoboszlaiék az első fordulós vereséget követően a németek ellen jobban teljesítettek, végül 2-0-ra győztek a házigazdák. A Szerencsejáték Zrt. sportfogadási vezetője a mérkőzést követően azt mondta: 

a magyar csapat találkozóit jellemzően mindig kiemelt érdeklődés övezi a sportfogadók részéről, a felkészülési meccseket követően pedig az Európa-bajnokságra ez hatványozottan igaz.

Horváth Zoltán hozzátette: „a megtett fogadások alapján kijelenthető, hogy Szoboszlai Dominik, Sallai Roland és az FTC támadója, Varga Barnabás a legnépszerűbbek játékosaink körében, így a hozzájuk kapcsolódó fogadási lehetőségekre tippelnek nagyobb kedvvel, emellett természetesen továbbra is gyakoriak a gólszámokra, a szögletekre, valamint lapokra megtett tétek is.

Érdekesség, hogy az új fogadási piacok közül a „magyar kapus(ok) védéseinek száma 3,5” sor ezúttal is kedvelt volt, ráadásul a helyes kimenetelt („Több, mint 3,5”) közel 100 százalékban eltalálták fogadóink, jutalmuk pedig 1,40-es odds lett, köszönhetően annak, hogy Gulácsi Péter négy védést is bemutatott a meccsen. 

A Tippmixprón az egyik Oddsrakéta ajánlat a sarokrúgásokra fókuszált, az erre fogadóknak sem kellett sokat izgulniuk, hiszen a 2,15-ös oddsról megemelt „Legalább 10 szöglet lesz a mérkőzésen” piac 2,75-ös szorzóért volt fogadható, és már az első félidőben nyertessé vált. 

A „Hendikep 0:1” fogadási sornál a tippek 77 százaléka érkezett arra, hogy legalább kétgólos különbséggel nyer a házigazda – 1,77-es oddsért. Voltak olyan sportfogadók is, akik eltalálták, hogy Musiala, illetve Gündogan gólt szerez a meccsen, előbbi találata 2,16-os, utóbbié 2,55-ös szorzót jelentett. A pontos végeredmény eltalálása ezúttal 6,50-es oddsot is érhetett.

Kiemelkedő szelvényekben nem volt hiány

Egy mezőkövesdi Tippmix-játékos 2 000 Ft-os téttel, 4-es kötés típusú fogadással 399 840 Ft-ot nyert, miután szelvényén remekül tippelte meg azt is, hogy Magyarország legalább 7 szögletet elvégezhet a meccsen – 20,00-s nyereményszorzóért. 

Az elmúlt napok legkiemelkedőbb Eb-kötődésű Tippmix-szelvénye pedig egy kunfehértói játékosé, aki 1 000 Ft-os téttel, 7-es kötés típusú fogadással 1 337 952 Ft-ot nyert.

Gólt lőhet a magyar kereskedelem: fellendíti a fogyasztást az Európa-bajnokság

Futball-lázban égnek a magyarok: a pénteken indult németországi Európa-bajnokság hatására a hazai kiskereskedelemben és a szolgáltatásokban is meglódult a költekezési kedv – mondta az Economxnak Vámos György. A közgazdász rámutatott: idén a nemzetközi sportesemények is hozzájárulnak, hogy tartósan nő a lakossági fogyasztás.

A részletekről ITT írtunk bővebben.