Két év után Ördög Nóra és Nánási Pál belátta, hogy nem tudnak elég időt és energiát fordítani a füredi üzletükre. Abban nincs közöttük egyetértés, hogy valaha újra üzemeltetik-e még. A műsorvezető nem lát erre esélyt, ám a férje reménykedik benne.

Ebből is látszik, hogy a feleségem a racionálisabb kettőnk közül. Egyelőre elég a kettő másik. Nehezen engedtük el Füredet, de jobb lesz így

fogalmazott a Blikk érdeklődésére Nánási Pál.

A házaspár két szezont tolt végig Balatonfüreden, de idén racionalizálni szerették volna a rengeteg feladatunkat, így fájó szívvel elengedtél a füredi boltot. 

„Sajnos, messze van tőlünk és Akarattyától is, ahol a másik két boltunk és a nyaralónk is van. Nagyon megterhelő a folyamatos ide-oda utazgatás” – magyarázta a lapnak Ördög Nóra, aki bevallotta, a sok utazgatás idővel terhes kötelességgé vált a számukra.

 

Jöhet a következő szezon

A házaspár 2020-ban nyitotta meg az első Nekem a Balaton kisboltját Balatonakarattyán, de az ott lakóknak nem tetszett, hogy az addig csendes környéket hirtelen ellepték a turisták, ezért nem sokkal később a falu egy forgalmasabb helyén újabb és nagyobb üzletet nyitottak. 2022-ben aztán tovább bővültek, és nyárra Balatonfüreden is létrehoztak egy boltot, ami miatt szinte azonnal feljelentették őket, mert az épületen lévő nagy matrica rontotta a város összképét, így azokat leszedték.