Nyáron az időjárás kibabrált a mezőnnyel, hol az esővel, hol az elviselhetetlen páratartalommal kellett megküzdeniük a résztvevőknek. Az év első hétvégéjén viszont nem volt kérdés, hogy a fűtött sátor alatt mérhetik össze a tudásukat az Index, az MTVA-M4, a Nemzeti Sport, az Economx és a GS Tenisz Club játékosai.

A folyamatos hétvégi esőzés nem kedvezett a természetjáróknak, a fedett teniszt játszóknak viszont képtelen volt kedvét szegni a szomorkás idő, és ez meg is látszott jó pár látványos labdamenet formájában. Az első forduló után nyilvánvalóvá vált, hogy a kupáért a házigazda trió és az Economx két fős, heroikus csapata lesz harcban.

Economx-GS Római rangadó
Economx-GS Római rangadó
Kép: economx

Az aranyéremért folyó összecsapás az egyéni meccsek után döntetlenre állt, így a páros döntött, amelyet gigászi csatában nyert meg a hazai páros 7-4-re. A harmadik helyen az MTVA-M4 csapata végzett a Nemzeti Sport és az Index alakulata előtt. A remek hangulatú torna természetesen folytatódni fog, ha minden igaz a Roland Garros lebonyolításának időszakában, ám kevesebb ATP-pontért.