A focista Instagram-oldalára feltöltött képével vetett véget a találgatásoknak. Igaz, csak a műszerfalról osztott meg egy képet a magyar válogatott csapatkapitánya, de a szemfülesebbeknek a hirado.hu autórajongó munkatársa kinyomozta a típust.

A szóban forgó autó egy Bentley Bentayga.

Amikor Szoboszlai az osztrák Red Bull Salzburgnál játszott, akkor egy A5-ös Audit használt, majd amikor átigazolt az RB Leipzigbe, vett magának egy Mercedes AMG G63-at, aminek alapára jelenleg 80 millió forint körül mozog.

A Liverpool játékosa az angol labdarúgócsapatnál évente több mint 6 millió fontot – körülbelül 2,6 milliárd forintot – keres.

A magyar válogatott csapatkapitánya a vasárnapi Montenegró elleni mérkőzésen két találatával fordított a válogatott egygólos hátrányból, majd Nagy Ádám kapáslövésének köszönhetően a 3-1-es végeredménnyel csoportelsőként jutott ki az Eb-re.

Olyanná válni, mint Szoboszlai: védekezni, támadni, gólt lőni és pacsizni a közönséggel

„Valószínűleg” az elmúlt harminc év legfontosabb marketinggel foglalkozó könyvét mutatta be a Magyar Marketing Szövetség (MSZSZ), a négyszázhúsz oldalas Trendbook bemutatóján jártunk, ahol többek között kiderült, hogy globális mértékű tehetségkrízissel néz szembe az ágazat. Bővebben >>>