„Március 26-án 9.00 órakor, mielőtt belépek az ügyészség épületébe, közzéteszem a Youtube csatornámon és itt is azt a felvételt, ami bizonyítja az állításaimat” – írta Facebook-bejegyzésében.

Szerinte ezután

sem a kormány, sem a legfőbb ügyész nem tehet mást, mint hogy benyújtja a lemondását.

Hogy ezt megteszik-e, az nyilván az ő döntésük – tette hozzá a korábbi politikai közösségével szembefordult ügyvéd.

Úgy véli, ha mégis, akkor még marad esély arra, hogy „a Fidesz becsületes része átmentsen valamit későbbre a polgári Magyarország ideájából. Ha nem, akkor azt teszik a jobboldallal, amit anno az öszödi beszéd után Gyurcsány Ferenc tett a saját pártjával.”

Magyar Péter rossz hírt is közölt „a hatalmát, vagyonát és szabadságát féltő uralkodó elittel”:  minden, a lejáratására költött adóforint kidobott pénz. Bejegyzését ezzel zárta: „Táncolj Tóni, búcsúbuli.”

Varga Judit a 444 korábban elküldött kérdéseire válaszolva péntek este meggondolatlannak és manipulatívnak nevezte korábbi házastársa nyilatkozatait. Szerinte volt férje „ámokfutó baloldali politikus” lett. Időközben olyan minisztériumi sajtósok is előkerültek, akik szerint az egész stáb félt Magyartól, aki többször is éles szóváltásba került a minisztérium dolgozóival, „állandó volt a gyomorideg”.