Az Útinform vasárnapi közlekedési helyzetjelentésében azt írja, Heves és Nógrád vármegye határán, a 2131-es jelű Apc-Szarvasgede összekötő úton, az 1-es és a 4-es km szelvények között nagy mennyiségű esővíz és hordalék került a burkolatra. A vízátfolyás helyenként 50 cm magas, ezért az érintett szakaszt lezárták.

Az M6-os autópályán, a 34-es km-nél levő Ráckeresztúr/Ercsi/Martonvásár csomópontot felújítási munka miatt mindkét oldalon lezárták. A kerülőút a 29-es km-nél lévő Százhalombatta-dél csomóponton keresztül, a 6-os főút felé lett kijelölve. 

Átadták a személygépkocsi forgalomnak az M6-os autópálya újabb szakaszát Bóly és Majs, azaz a 192-es km és a 205-ös km között. Az új autópálya szakasz egyelőre matrica nélkül használható, emelik ki. Mivel az autópálya még nem használható a határig, emiatt a tranzit tehergépjárművek továbbra is az 56-os, illetve az 57-es főúton közlekedhetnek Horvátország felé, teszik hozzá. 

A magyar-szlovén határszakaszon, Vas vármegyében, a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötőutat utat (7458-as jelű út) a szlovén határátkelőnél lezárták, a határátkeléshez Felsőszölnök felől lehet kerülni.

Az M1-es, M3-as, az M5-ös és az M7-es autópálya javításairól, korlátozásairól itt olvashatnak.