Délnyugaton és északkeleten esőre, záporra is számítani kell. Az északi-északnyugati szél sokfelé élénk, néhol erős lesz. Délutánra 7 és 16 fok közé melegszik a levegő, északkeleten marad hűvösebb az idő.

Kedden változóan felhős-napos időben lesz részünk, számottevő csapadék sehol sem várható. Az északias szelet többfelé élénk, keleten, északkeleten erős lökések kísérhetik. Reggelre sokfelé fagypont alá csökken a hőmérséklet. A legmagasabb hőmérséklet 8 és 12 fok között alakul.

Szerdán az ország legnagyobb részén sok napsütésre van kilátás, de északkeleten erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, és itt elszórtan egy-egy futó zápor is kialakulhat. Keleten és északkeleten élénk lesz az északi-északnyugati szél. Hajnalban ismét sokfelé fagyni fog, délután pedig 10-15 fokot mutathatnak a hőmérők.

Csütörtökön több felhő lesz az égen, de eső, zápor csak késő délután, este alakulhat ki a Dunántúlon. Helyenként élénk lehet a délies szél. Reggel egyes tájainkon újra fagyhat. A legmagasabb hőmérséklet 12 és 18 fok között alakul. Pénteken felhős, borongós időre számíthatunk. Eső, zápor többfelé kialakulhat. Sokfelé feltámad a szél. A maximumok 13 és 19 fok között alakulhatnak.