Az M3-as autópálya bevezető szakaszán, Budapest határában, a 12-es kilométernél lévő terelés előtt, 3-4 kilométeres torlódás alakult ki.

Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Törökbálint térségében, a 13-as kilométernél, hét személygépjármű ütközött össze, a belső sávot lezárták, jelenleg 3-4 kilométeres a torlódásírja az Útinform.

A Budapest környéki utakon erős a forgalom, emiatt megnövekedett a menetidő az M3-as autópályán a budapesti bevezető szakasznál kiépített terelés előtt, valamint az M4-esen Üllő térségében, a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton, Leányfalu átkelési szakaszán, a 31-es főúton, Maglód közelében, az 51-es főúton, Dunaharaszti térségében, továbbá a Csepel-sziget útjain.

Az ígéret szép szó: nyáron ezért nem lesz felújítás az M7-esen

A szombati nap a Budapestről Nagykanizsa felé tartók azt tapasztalhatták, hogy a 175 kilométernél lévő, keszthelyi lehajtóig három részen is, összesen 30 kilométeren keresztül felújítási munkálatok, ezért sávlezárások, terelések, forgalomkorlátozások történnek. Az Economx megkeresésére a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közölte, a nyári időszakra minden felújítás véget ér a balatoni sztrádán.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább→