Közeledik advent első hete, ennek megfelelően pedig az ország nagyobb városai is az ünnepekre hangolódnak.

budapesti jégpályák közül a leghamarabb a Városligetben lévő nyit ki, annak ellenére is, hogy a tervezett szezonkezdés eredeti időpontját az enyhe időjárás miatt elhalasztották: november 17. helyett 20-án várják először a Városligetben a korcsolyázni vágyókat – írják honlapjukon. A nyitás napján Budapest 150. születésnapja alkalmából különleges programokkal készülnek a korcsolyázás mellett.

November 24-én a Deák Ferenc téri karácsonyi vásár, továbbá a Városháza park jégpályája is megnyit, utóbbin a nyitást követően minden nap reggel 8-tól egészen este 20, illetve 21 óráig korcsolyázhatunk.

Mindkét helyszínen sült gesztenye és kürtőskalács is kapható lesz, ahogy lángos és street food is – írja az Én Budapestem.

Idén is jégvarázzsá alakul a Budapest Park

December 6-án szintén a Deák Ferenc téren találkozhatnak a gyerekek a Mikulással, akivel fotózkodni és korcsolyázni is lehet majd, de karácsonyi installációk, fotófal és fényoroszlánok is lesznek a helyszínen. 

A Baptista Szeretetszolgálat november 24. és december 18. között tartja cipősdoboz-akcióját, melynek apropóján a Városháza parkba települ ki.

Budapest Park is átalakul „jégvarázzsá” a téli hónapokra, a szervezők december elsejétől nyitják a pályát a bulik helyén.

Megőrülnek a boldogságtól Felcsúton, ha ezt megtudják

A kisvasút, a sporthotel, a csónakázótó és a Pancho Aréna után újabb boldogságbombát dobnak le a helyiekre.
Bővebben--->