Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 44-es és a 60-as km között az útmenti növényzetet gondozták. A munkának vége, de

Székesfehérvár térségében még torlódik a forgalom.

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Újhartyán után kaszálnak. A 41-es km-nél csak egy sáv járható, torlódnak a járművek.

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán már Mogyoródtól torlódnak a járművek.

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon, sokan haladnak

  • az M0-s autóút keleti és északi szektorának nagyobb csomópontjaiban,
  • a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól befelé,
  • az 51-es főúton, Dunaharaszti elkerülő szakaszán, 
  • valamint a Csepel sziget útjain.

Az M4-es és az M0-s autóút csomópontjában, terelés kiépítés miatt sávzárásra kell készülniük a Szolnok felől érkezőnek, akik az M0-s autóútra az M3-as autópálya felé vezető oldalra szeretnének ráhajtani. 

Az M6-os autópályán, a Pécs felé vezető oldalon a D jelű alagutat munkavégzés miatt lezárták. A 170-es km-nél, a forgalmat átterelik a szemközti oldalra, ahol irányonként egy-egy sávon halad a forgalom.

Átadták a forgalomnak az M44-es autóút új szakaszát Lakitelek és Szentkirály között. Az érintett szakaszt 3,5 tonna súlykorlátozás mellett vehetik igénybe.

Átadták a személygépkocsi forgalomnak az M6-os autópálya újabb szakaszát Bóly és Majs, azaz a 192-es km és a 205-ös km között. Az új autópálya szakasz egyelőre matrica nélkül használható!
Mivel az autópálya még nem használható a határig, emiatt a tranzit tehergépjárművek továbbra is az 56-os, illetve az 57-es főúton közlekedhetnek Horvátország felé.

A magyar-szlovén határszakaszon, Vas vármegyében, a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötőutat utat (7458-as jelű út) a szlovén határátkelőnél lezárták, a határátkeléshez Felsőszölnök felől lehet kerülni.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját.