Erősödött szerdán a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon: 1,1 százalékkal az euró, 0,7 százalékkal a dollár és 1,6 százalékkal a svájci frank ellenében - írja az MTI.

Az eurót a kora reggeli 398,79 forint után délután hat órakor 394,25 forinton jegyezték, a dollár jegyzése 391,68 forintról 388,81 forintra, a svájci franké pedig 410,02 forintról 403,54 forintra ment lejjebb.

Szerda délutáni árfolyamán a forint 2,4 százalékkal áll erősebben a hét eleji kezdésnél az euróval, 1,7 százalékkal erősebben a dollárral és 2,9 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!