Az euró árfolyama 389,09 forintra csökkent fél nyolckor a péntek kora esti 389,30 forintról. A forint nyolc óra után gyengülésbe váltott, ám azóta ismét fordulni látszik a trend. 

A svájci frank jegyzése 402,35 forintról 401,81 forintra süllyedt, viszont a dolláré 367,92 forintról 368,17 forintra erősödött.

Az euró a péntek kora esti 1,0584 dollárról 1,0567 dollárra gyengült.

 

Siralmasan mutat a forint, noha rendben a fizetési mérleg

A forint első félévben mutatott jó teljesítménye, amivel tavalyi összeomlását nagyjából kiegyensúlyozta, véget ért. A harmadik negyedév gyengülő trendet mutat, ami ha folytatódik, újra megrendülhet a bizalom, noha ezt a nyilatkozatok alapján sem a kormány, sem a jegybank nem szeretné. Bővebben >>>

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!