Vegyesen alakult, kevéssé változott a főbb devizákkal szemben a forint árfolyama a nemzetközi devizakereskedelemben az éjszaka folyamán.

  • Az eurót kedd reggel hét órakor 382,75 forinton jegyezték az előző este hat órai 382,68 forint után. 
  • dollár jegyzése 356,60 forintra csökkent 357,02 forintról, ami a forint 0,1 százalékos erősödésének felel meg. 
  • svájci frankkal szemben 0,1 százalékkal gyengült a forint, a frank jegyzése 388,33 forintra emelkedett 387,80 forintról.

Egy hete még 395 forintot kértek egyetlen euróért a bankközi devizapiacon, kedd reggel már a 380-as szinthez volt közelebb az árfolyam.


A forint árfolyamának alakulása az euróval szemben az elmúlt 7 napban

A forint árfolyamának alakulása az euróval szemben az elmúlt 7 napban
Kép: Napi.hu, TradingView

Kedd reggeli jegyzésén a forint 2,2 százalékkal állt erősebben a február eleji kezdésnél az euróval szemben, 1 százalékkal erősebben a dollár és 1,2 százalékkal erősebben a svájci frank ellenében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!