Az euró estére 384,16 forintra gyengült a reggeli 386,41 forintról, a dollár pedig 354,06 forintra csökkent a nap eleji 357,48-ról. A svájci frank 390,57 forintról 387,27-re változott.

Péntek délután a forint 0,8 százalékkal áll erősebben a heti kezdésnél az euróval, 0,6 százalékkal erősebben a dollárral és 1,1 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

Május óta mindhárom devizával szemben erősödött a forint, 1,8 százalékkal az euró, 3,5 százalékkal a dollár és 2,9 százalékkal a svájci frank ellenében. Ugyanakkor az év eleji kezdéshez képest gyengébben áll: 0,2 százalékkal az euróval szemben, 1,9 százalékkal gyengébben a dollár ellenében, de 6,1 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

Ezért viszi a pénzt Közép-Ázsiába az OTP

Üzbegisztán most van abban a helyzetben, mint Magyarország 30-40 évvel ezelőtt. Az OTP Csoport kihasználva a helyzetet, megvásárolt egy korábban állami tulajdonban lévő bankot, a pénzintézet bemutatta a sikersztorit. Tudósítás Üzbegisztánból.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább→

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!